Erkenningen

BOVAGLogo-BOVAG-Garantie

Alle vestigingen van Auto Westerveld zijn BOVAG-bedrijven. Dat betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit met een waarborg. In de algemene voorwaarden leest u uw rechten als consument.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden

www.bovag.nl

 

Bosch Car Service dealer

Bosch Car Service

“Onze vestiging in Varsseveld is erkend Bosch Car Service dealer.
Dat betekent dat we steeds werken volgens de strenge kwaliteitseisen van de Bosch organisatie, een wereldwijd netwerk van hooggekwalificeerde bedrijven. Vakkundige reparaties en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies zijn de belangrijkste kenmerken van de Bosch Car Service Dealers”

www.autowesterveldvarsseveld.nl

 

BOVAG Lease Service CenterBOVAG Lease Service Center

“Als erkend Lease Service Center mogen we voor vrijwel alle grote leasemaatschappijen onderhoud verrichten. Rijdt u in een leaseauto dan kunt u dus zonder problemen het onderhoud door ons laten uitvoeren.
U hoeft daar niet verplicht voor naar een merkdealer, maar kunt hiervoor terecht bij onze werkplaatsen in Sinderen, Varsseveld of Doetinchem! U bent van harte welkom, we zijn u graag van dienst!”

www.leaseservicecenter.nl

 

Lease Prof Service Center

Leaseprof“Als erkend Lease Prof Service Center mogen we voor vrijwel alle grote leasemaatschappijen onderhoud verrichten. Rijdt u in een leaseauto dan kunt u dus zonder problemen het onderhoud door ons laten uitvoeren.
U hoeft daar niet verplicht voor naar een merkdealer, maar kunt hiervoor terecht bij onze werkplaatsen in Sinderen, Varsseveld of Doetinchem! U bent van harte welkom, we zijn u graag van dienst!”

www.leaseprof.nl

 

LPG Inbouw

Onze vestiging in Doetinchem is een erkend LPG inbouwstation.
Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen van verschillende merken LPG-installaties.
Voor vrijwel alle merken en type motoren is inbouw van LPG mogelijk, maar er zijn uitzonderingen waarbij we om technische redenen adviseren om geen LPG in te bouwen. Graag informeren we u over de mogelijkheden van LPG inbouw in uw auto.
Belt u hiervoor naar onze vestiging in Doetinchem: 0314-343604

 

logo focwa

FOCWA-autoschadeherstel

Wij zijn lid van FOCWA-autoschadeherstel. Omdat wij aangesloten zijn bij FOCWA-autoschadeherstel bent u verzekerd van kwaliteit en goed opgeleid personeel. Omdat wij bij FOCWA aangesloten zijn geven wij u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en verlenen wij uitstekende service.

Top